Odontopediatria a Sant Andreu

Cuidar de la salut bucodental des dels primers anys de vida ens permet prevenir i tractar a temps tota mena de patologies. En la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, ens ocupem de diagnosticar, tractar i prevenir problemes tan comuns com la càries infantil, la malposició de les dents o els problemes de creixement maxil·lar.

Quan s’ha de realitzar la primera visita al odontopediatra?

Recomanem que la primera visita es realitzi a partir de l’erupció de les primeres dents de llet. D’aquesta primera trobada, dependrà la detecció precoç d’irregularitats en el desenvolupament dental.

Si necessites una odontopediatra a Sant Andreu, contacta amb nosaltres, estem per a ajudar-te.

Els nostres tractaments

Ortodòncia interceptiva

L’ortodòncia interceptiva ens permet corregir problemes de posició i desenvolupament en l’estructura bucodental dels nens. En estar en una fase de creixement, els tractaments d’ortodòncia ens permeten prevenir a futur tractaments dentals més complexos.

Segelladors

Els segelladors són el nostre gran aliat en la prevenció de la càries, una de les patologies que més afecta els nostres fills. Aquests ens serveixen com a mètode de barrera i els posem normalment en les peces dentals més propenses a presentar càries (molars).

Mantenidors d’espai

Són aparells amovibles que ens permeten facilitar l’erupció de les dents definitives i guiar a les dents permanents a la posició correcta. Amb aquest tractament, podem evitar tractaments ortodòntics.

Fluorització

El fluor l’utilitzem per a prevenir la càries i augmentar la resistència de l’esmalt dental. El tractament de fluorització és indolor i s’aconsella realitzar-lo cada 6 mesos, després de l’erupció de les primeres dents.

Corones preformades

Quan els molars de llet han estat destruïts per la càries o per algun traumatisme, posem corones preformades. Aquestes ens permeten protegir la dent fins a l’erupció de la dent definitiva.

Preguntes freqüents

  • Redueix el consum d’aliments que continguin molt sucre (llaminadures, brioixeria i xocolates).
  • Reemplaça les begudes ensucrades per aigua.
  • La millor prevenció és ensenyar-los a mantenir una correcta higiene bucal. Ensenya’ls a raspallar-se correctament i feu d’aquest moment del dia, un moment divertit.
  • Visita a la teva odontopediatra de confiança mínim una vegada a l’any.

Les dents de llet són fonamentals per a garantir una correcta masticació i fonètica en els nostres fills. A més a nivell estructural, ajuden a mantenir l’espai que ocuparan els canins i molars.

Si les dents de llet no es cuiden correctament, apareixerà la temuda càries provocant dolors i inflamació.

T’aconsellem acudir a la nostra clínica dental per a dissenyar un mantenidor d’espai. Amb aquests dispositius amovibles, impedirem el moviment dels molars i l’ocupació de l’espai dels premolars.

La presa de llet sense un raspallat posterior és la causa de l’aparició d’aquesta mena de càries. Després de cada biberó, és aconsellable netejar les genives i dents dels bebès amb un drap mullat. La provoquen els bacteris que s’alimenten dels sucres de la llet i d’altres líquids.

Sol·licita informació, nosaltres et truquem

    Acepto la Política de Privacidad

    A la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, treballem dia a dia per oferir tractaments odontològics de qualitat i un tracte personalitzat als nostres pacients.