Pròtesi dental a Sant Andreu

A més de reposar les peces dentals absents, les pròtesis dentals ens ajuden a millorar la funcionalitat de la nostra boca (masticació i parla) i a recuperar l’estètica perduda.

En la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, entenem que cada pacient és un món diferent, per això, dissenyem pròtesis dentals personalitzades que responguin a les necessitats i els gustos de cada persona.

Diagnòstics precisos

Per a garantir l’èxit dels nostres tractaments protètics, realitzem la presa de registres amb un escàner intraoral. Aquesta tecnologia d’última generació, ens permet obtenir registres 3D de la boca dels nostres pacients, sense necessitat dels incòmodes motlles.

Pròtesis fixes

Poden reemplaçar a una sola dent, i en aquest cas es denomina corona o incrustació, o a diverses dents, i en aquest cas es denomina pont. Les pròtesis fixes s’adhereixen a una dent existent o a un implant dental. Aquestes poden estar ancorades a uns implants per a major subjecció o estar suportades en la geniva. Normalment, les utilitzen els adults majors i es fabriquen en resina o en metall.

Actualment, els materials que més s’utilitzen per a les pròtesis fixes són la ceràmica i el zirconi, atès que proporcionen unes característiques funcionals i estètiques molt similars a les de la dentadura natural.

Tipus de pròtesis dentals fixes

Incrustacions

Imiten la part visible de la dent, simulen una dent natural, i solen ser utilitzades per a donar un tractament més conservador. Es pot mantenir l’estructura de la dent més intacta.

Corones dentals

Imiten la part visible de la dent i es poden fixar a una dent o a un implant dental.

Ponts dentals

Poden reemplaçar dos o més peces dentals utilitzant un nombre de suports inferior a la quantitat de dents que cobreix.

Pròtesis ceràmiques sense metall

Són pròtesis fabricades en ceràmica o en zirconi, un material que es caracteritza per la seva duresa, biocompatibilitat, translucidesa i estètica.

Pròtesi sobre implants (caragolades i cimentades)

Les pròtesis caragolades són fàcils de desmuntar i ens faciliten el control higiènic. D’altra banda, les pròtesis cimentades sobre implants dentals tenen una millor distribució de la càrrega i els resultats estètics són més favorables.

Pròtesis removibles

Aquestes poden estar ancorades a uns implants per a més subjecció o estar suportades en la geniva. Normalment, les utilitzen els adults majors i es fabriquen en resina o en metall.

Preguntes freqüents

Una corona dental és una funda que es col·loca sobre una dent danyada per a substituir la part visible de la peça i generar una dent natural.

Les corones de ceràmica són d’un color més translúcid, no contenen cap metall i són totalment biocompatibles.

En general, el procés dura aproximadament 3 setmanes.

Sol·licita informació, nosaltres et truquem

    Acepto la Política de Privacidad

    A la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, treballem dia a dia per oferir tractaments odontològics de qualitat i un tracte personalitzat als nostres pacients.