Estètica dental a Sant Andreu

L’odontologia estètica és una especialitat, igual d’important a la restauradora, que té com a fi corregir i millorar l’aparença de les dents a través de diferents tractaments (carilles dentals, disseny de somriure i emblanquiment dental).

Les nostres especialitats

Renova l’aspecte de les teves dents en la nostra clínica dental en Sant Andreu i llueix el somriure que sempre has desitjat.

Emblanquiment dental

És un tractament que té com a propòsit eliminar les taques i aconseguir unes dents més blanques.

Tipus d’emblanquiment dental:

  • Emblanquiment làser o amb foto-activació.
  • Emblanquiment amb fèrules dentals (es realitza a casa).
  • Emblanquiment dental combinat.

Carilles dentals estètiques

A través d’unes fines làmines de porcellana que mesuren 0,3 mm modifiquem la forma, la grandària i el color de les dents.

Aquest tractament normalment es realitza en pacients que presenten dents estellades, desgastades, tacades o separades.

Preguntes freqüents

Els mètodes d’emblanquiment “casolans” sí, ja que poden tenir un efecte abrasiu en les teves dents. L’emblanquiment dental professional no té cap efecte perjudicial.

Evita begudes fosques que tenyeixin, com a vi negres, cafè i te. Et donarem un llistat amb tots els aliments que poden tenyir la dent mentre estàs en la fase de tractament.

S’han d’analitzar molts altres paràmetres, però si l’esmalt dental no està massa danyat, les carilles estètiques són la millor opció. Si l’afectació en la peça dental és molt major, les corones de ceràmica seran el tractament més indicat. És important realitzar una avaluació adequada i específica per a cada cas.

El més aconsellable és utilitzar un material que tingui una major capacitat de desgast que de fractura. És una opció aconsellable corregir els danys del desgast dental, amb unes carilles de composite.

Sol·licita informació, nosaltres et truquem

    Acepto la Política de Privacidad

    A la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, treballem dia a dia per oferir tractaments odontològics de qualitat i un tracte personalitzat als nostres pacients.