Ortodòncia a Sant Andreu

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia mitjançant la qual diagnostiquem i tractem les anomalies de forma i posició de les dents amb l’objectiu d’alinear-los correctament i millorar l’estètica dental.

Especialistes en ortodòncia invisible

En la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, la teva clínica dental de confiança a Sant Andreu, ens especialitzem en ortodòncia invisible, un mètode pràctic i útil que ens permet alinear les dents sense que ningú el noti.

Si vols que avaluem el teu cas, contacta’ns.

Realitzem l’estudi dels nostres pacients amb l’ajuda d’un escàner 3D el qual ens permet obtenir registres exactes de la boca i veure els resultats abans d’iniciar el tractament.

És possible que necessitis un tractament d’ortodòncia si pateixes algun d’aquests problemes:

  • Mossegada oberta o creuada.
  • Amuntegament dental.
  • Sobremossegada.
  • Maloclusió.
  • Separacions entre les dents.

Tipus d’ortodòncia

Tractaments ortodòntics
a Sant Andreu

Ortodòncia Invisible o transparent

Després de realitzar un estudi complert de les teves dents amb el nostre escàner intraoral, t’ensenyarem la teva boca en 3D perquè vegis quins són els problemes que corregirem amb els alineadors transparents i com quedarà el teu somriure en finalitzar el tractament.

A més de ser un mètode discret, aquest tipus d’ortodòncia és molt còmode de portar, ja que pots treure-te-la per a menjar i raspallar-te les dents. Treballem amb la marca número u de sistema d’alineadors transparents, Invisalign.

Brackets metàl·lics

Gràcies als últims avanços del sector, els brackets que es porten actualment són més petits i fàcils de netejar. Els brackets metàl·lics estan composts per bandes, brackets i arcs elàstics d’aliatge metàl·lic.

Brackets estètics

A diferència dels brackets metàl·lics o tradicionals, aquests es fabriquen en ceràmica o safir, la qual cosa permet que llueixin més naturals.

Ortodòncia Lingual

És un tractament molt discret, ja que els suports van en la cara interna de les dents.

Preguntes freqüents

Les dents mal alineades perjudiquen la digestió i l’absorció dels aliments. A més, augmenta la probabilitat de l’aparició de càries i malalties de les genives per la dificultat de mantenir una bona higiene. A més pot produir problemes en l’articulació temporomandibular.

Són unes fundes o fèrules transparents que es col·loquen sobre les dents amb la finalitat de reposicionar-los. És una alternativa als brackets que proporciona major llibertat al pacient per ser ocasionalment amovibles.

L’ortodòncia fixa està composta per filferros i brackets. El bracket, que pot ser metàl·lic o de ceràmica, és la part que es pega a la dent i en ell s’introdueixen els filferros.

L’ortodòncia amovible, com el seu nom indica, pot posar-se i llevar-se segons el moment del dia. Ha d’utilitzar-se com a mínim tota la nit i de 4 a 6 hores durant el dia. Es tracta d’uns aparells d’acrílic que s’enganxen als molars mitjançant uns petits ganxos metàl·lics i s’utilitzen per a corregir defectes ossis aprofitant el creixement, per la qual cosa només són recomanables en nens.

Sol·licita informació, nosaltres et truquem

    Acepto la Política de Privacidad

    A la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, treballem dia a dia per oferir tractaments odontològics de qualitat i un tracte personalitzat als nostres pacients.