Implants dentals a Sant Andreu

Per a rehabilitar la boca dels pacients que han perdut una o diverses peces dentals, utilitzem els implants dentals, un tractament útil i efectiu que realitzem amb anestèsia local depenent del nombre de peces a tractar.

Què és un implant dental?

És una fixació de titani en forma de caragol que simula l’arrel d’una dent i que es col·loca en la mandíbula o el maxil·lar per a després posar la corona que substituirà a la peça dental perduda.

Quan un pacient ha tingut un accident o traumatisme i vol recuperar la seva dent de manera “instantània”, realitzem implants de càrrega immediata. Aquest tractament consisteix a col·locar l’implant i una pròtesi provisional el mateix dia.

D’aquesta manera, el pacient pot recuperar la seva estètica i funcionalitat de manera gairebé immediata. En acabar el procés d’osteointegració de l’implant en l’organisme (3 o 4 mesos), reemplacem la pròtesi provisional per una fixa.

Quant temps duren els implants dentals?

És un tractament que pot durar molts anys, sempre que es realitzi sota la supervisió d’un professional expert en implantologia dental i es realitzin les revisions periòdiques.

Per a garantir l’èxit d’un tractament d’implants dentals, també és important mantenir una bona higiene bucodental i visitar al dentista, mínim una vegada a l’any, per a portar el manteniment adequat.

Quin tipus de proves es realitzen abans de col·locar un implant dental?

Amb l’objectiu de tenir registres precisos de la boca dels nostres pacients, en la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, realitzem:

 • Estudi 3D de la boca amb escàner intraoral d’última tecnologia per a l’elaboració digital de la pròtesi dental que anirà sobre l’implant.
 • Radiografia completa de la boca per a conèixer l’estat de la part no visible de la dent que ha de tractar.
 • Valoració amb CBCT (imatge 3d) per al diagnòstic correcte de l’os on es col·locarà l’implant.

Som especialistes en

Cirurgia guiada:

Obtenim registres 3D de la boca dels nostres pacients que mitjançant un programari ens permet identificar amb precisió el lloc exacte en el qual hem de posar l’implant. Comparada amb la cirurgia d’implants tradicional, la cirurgia guiada té múltiples avantatges, entre les quals podem destacar:

 • Precisió: el cirurgià pot planificar i simular la intervenció prèviament. D’aquesta manera, hi ha major exactitud.
 • Millora el postoperatori: En aquesta mena de cirurgies, hi ha menys punts de sutura que els que es fan en una cirurgia tradicional. Això fa que disminueixi el dolor i la inflamació, així com els riscos d’infecció.

Implants de càrrega immediata o “Dents en un dia” a Sant Andreu

Per a recuperar la funcionalitat i estètica de la teva boca no has d’esperar diversos dies. En la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, ens especialitzem en implants de càrrega immediata, un tractament que consisteix a posar l’implant i la pròtesi provisional en 1 sola sessió.

Avantatges dels implants de càrrega immediata:

 • Dents provisionals en menys de 48 hores.
 • Recuperaràs la funcionalitat masticatòria, fonatoria i estètica des d’un primer moment.
 • Menjar i somriure amb seguretat.

Sol·licita informació, nosaltres et truquem

  Acepto la Política de Privacidad

  A la nostra Clínica Dental Ruiz-Busquets, treballem dia a dia per oferir tractaments odontològics de qualitat i un tracte personalitzat als nostres pacients.